måndag 11 augusti 2014

En kväll med Björn Skifs

Så var den sista konserten för den sommar här (i höst kommer vi att åka till Stockholm och utnyttja diverse fribiljetter :))
Under veckan har Lis föräldrar varit här och hälsat på. Under några dagar har vi myst ute på Högbo (där de bor med sin mise hugo), varit i stan och varit ute i Valbo. Allt kröntes igår med grillning som fått ligga i Tennessee whiskey glaze som jag fann på Ica Björksätra, till detta dracks det Jädraöls nya (livsnjutar ale) riktigt trevligt. En riktig nostalgitrip var att vi även köpte Mango Chutney (det var några år sedan sist).

Sedan var det dags för höjdpunkten som var Björn Skifs. Då jag och Li cyklade ut till Högbo passerade vi ett pärlband av bilar som stod mer eller mindre stilla. Det var kö från centrala Sandviken hela vägen till Högbo. Detta skulle märkas senare då de fick skjuta fram starten för konserten med ca 15 minuter då det fortfarande var kö (tackar gudarna för cykeln). Konserten var jättetrevlig med stor variation på numren men med en konstant hög kvalitet. Repertoaren innehöll allt från Michelangelo och Hooked on a feeling till ett rapsodi av 60-talsmusik.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar