söndag 23 oktober 2016

V.42

Nu är det snart bara en vecka till v.44 och lite ledigt. Idag är det så underbart att vi endast arbetar måndag och tisdag vilket ger gott om tid att arbeta hemma med både skolarbete och några av alla de saker som skall fixas här.
denna vecka har varit lite speciell då jag tog med eleverna i åk 8 till kommunhuset i Osby där vi blev visade runt av självaste kommunalråden Marika (S) och Nicklas (C)! under närmre två timmar fick vi träffa mängder med olika folk som hade olika roller hos kommunen. Vi blev även bjudna på fika vilket mycket väl kan ha varit höjdpunkten för många av eleverna. En rolig detalj var att eleverna senare fick skriva frågor till kommunalråden som de skall besvara på plats på Örkenedskolan. Kul med en riktigt lyckad utflykt som jag verkligen tror gav någonting.

Under helgen har jag delvis varit ensam (man är ju aldrig riktigt ensam när Mise finns). Li har varit nere i Trelleborg på tävling.  Helgen spenderades med att göra arbete hemma (byggde en bokhylla, satte upp en fönsterbräda och målade med lackfärg på vissa strategiska platser som jag fått påtalat att där bör man göra så). Nu blir det inte mycket mer byggande förutom att göra klart under trappan på nedervåningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar